POLITICA GDPR

1. ACCEPTAREA TERMENILOR

1.1. Accesul și utilizarea acestui site web și a serviciilor sale de către dumneavoastră (denumiți în continuare „utilizator”) sunt supuse acestor Termeni și Condiții. Prin accesarea sau utilizarea acestui site web, vă exprimați acordul cu acești termeni.

2. COMANDĂ ȘI PRODUSE

2.1. Comandă: Prin plasarea unei comenzi pe site-ul nostru, utilizatorul confirmă că dorește să achiziționeze produsele selectate și să accepte prețurile și condițiile de vânzare în vigoare.

2.2. Disponibilitate: Toate produsele și prețurile afișate pe site sunt valabile în limita stocului disponibil.

2.3. Informații despre produse: Ne străduim să furnizăm informații cât mai precise despre produse, dar nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale erori sau omisiuni.

3. PLATA ȘI FACTURARE

3.1. Prețuri: Prețurile afișate pe site includ toate taxele și impozitele aplicabile, cu excepția cazului în care se menționează în mod explicit altfel.

3.2. Modalități de plată: Acceptăm diverse modalități de plată, precum carduri de credit, transfer bancar etc. Detaliile despre plăți sunt disponibile pe site.

4. LIVRARE

4.1. Termene de livrare: Ne străduim să livrăm produsele în cel mai scurt timp posibil, în funcție de locație și disponibilitate. Detalii despre termenele de livrare sunt disponibile pe site.

4.2. Taxe de livrare: Costurile de livrare sunt menționate în timpul procesului de comandă și pot varia în funcție de locație și greutatea produselor.

5. RETURURI ȘI GARANȚII

5.1. Retururi: Utilizatorii pot solicita retururi în conformitate cu politica noastră de returnare și în termenii stabiliți de lege.

5.2. Garanții: Produsele noastre pot beneficia de garanții specifice, în funcție de fiecare produs în parte.

6. CONFIDENȚIALITATE

6.1. Protecția datelor personale: Prezervăm confidențialitatea datelor personale ale utilizatorilor conform politicii noastre de confidențialitate și reglementărilor legale aplicabile.

7. DREPTURILE DE AUTOR ȘI PROPRIETATE INTELECTUALĂ

7.1. Toate conținuturile acestui site web, inclusiv textele, imagini, logo-uri etc., sunt protejate de drepturile de autor și de alte legi privind proprietatea intelectuală.

8. MODIFICĂRI ȘI ÎNCETAREA

8.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Utilizatorii sunt responsabili să verifice periodic aceste modificări.

8.2. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe sau înceta furnizarea serviciilor pe acest site web în orice moment.

Acești Termeni și Condiții intră în vigoare de la data accesării site-ului și continuă să fie aplicabili până la încetarea utilizării site-ului.

Pentru informații detaliate privind politica noastră de confidențialitate și alte aspecte legale, vă rugăm să accesați paginile corespunzătoare pe site-ul nostru.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la adresa de email [adresa de email] sau la numărul de telefon 0744486192

DATE COMAPNIE: 

MOBILIER GRADINA SRL  RO33048048   Str. Mihai Eminescu 47 C , Hida, Salaj