Ciubar Lemn

Garantie 24 luni

Ciubar Din Lemn de Molid

Echipeaza-ti ciubarul cu jacuzzi sau sistem de filtrare!

Super PRET

PRODUCATOR

Cumpara un Ciubar si Sauna si beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT
Detalii Oferta

Descoperiți Experiența Personalizată în Ciubărul din Lemn – Optați pentru Confort Suplimentar cu Aeromasaj și Eficiență cu Filtrare pe Nisip!

Cu Ciubărul nostru din lemn, vă oferim o serie de opțiuni pentru a vă transforma spațiul de relaxare într-un paradis personalizat. Alegeți opțiunea cu Aeromasaj pentru a adăuga un plus de relaxare și revitalizare la fiecare baie. Sistemele noastre de aeromasaj sunt proiectate pentru a oferi o experiență de masaj delicat și revigorant, transformând fiecare baie într-un moment spa personal.

Pentru o întreținere mai ușoară și o durată de viață extinsă, puteți alege opțiunea cu sistem de filtrare pe nisip. Acest sistem inovator menține apa curată și clară, reducând efortul de întreținere și asigurându-vă că fiecare baie este plăcută și fără griji.

Indiferent dacă doriți să vă răsfățați cu aeromasaj sau să vă bucurați de o întreținere mai ușoară, opțiunile noastre pentru Ciubărul din Lemn vă permit să creați un spațiu personalizat, adaptat exact nevoilor și preferințelor dumneavoastră. Alegeți calitatea, alegeți confortul, alegeți Ciubărul nostru din Lemn!

Ciubar cu sistem de filtrare pe nisip, cu cascada sau simplu

⭐ Filtrare Eficientă pe Nisip: Ciubărul din lemn, cu sistem de filtrare pe nisip, oferă o filtrare eficientă, asigurând o apă cristalină și curată.

⭐ Economisire Timp și Efort: Sistemul de filtrare inovator reduce timpul și efortul necesare întreținerii, oferind mai mult timp pentru relaxare.

⭐ Durabilitate și Sustenabilitate: Ciubărul beneficiază de o durată de viață extinsă datorită sistemului de filtrare pe nisip, reprezentând o opțiune sustenabilă și durabilă.

⭐ Calitatea Apei Îmbunătățită: Cu filtrarea pe nisip, calitatea apei se îmbunătățește, oferind o experiență de baie mai plăcută și mai sănătoasă.

⭐ Economie Financiară pe Termen Lung: Investiția în ciubărul cu sistem de filtrare pe nisip se traduce în economii financiare pe termen lung, datorită costurilor reduse de întreținere.

⭐ Management Eficient al Substanțelor Chimice: Sistemul avansat de filtrare contribuie la un management eficient al substanțelor chimice, asigurând un echilibru optim al apei în ciubăr.

⭐ Experiență Fără Grijă: Apreciind o experiență de baie fără griji, utilizatorii beneficiază de o apă proaspătă și curată, contribuind la un mediu relaxant și sănătos.

⭐ Relaxare Profundă: Jacuzzi-ul prin bule de aer oferă o experiență de relaxare intensă, eliminând stresul și tensionarea musculară.

⭐ Masaj Revigorant: Bulele de aer produc un masaj delicat și revigorant, stimulând circulația și promovând bunăstarea fizică.

⭐ Terapie cu Apă: Utilizarea jacuzzi-ului în Ciubăr aduce beneficiile terapiei cu apă, contribuind la reducerea durerilor și îmbunătățirea mobilității articulațiilor.

⭐ Experiență Spa Premium: Jacuzzi-ul în Ciubăr adaugă o notă de lux și rafinament, transformând fiecare baie într-o experiență spa personalizată.

⭐ Stimularea Circulației: Bulele de aer promovează o mai bună circulație sanguină, contribuind la sănătatea cardiovasculară și revitalizarea corpului.

⭐ Reducerea Insomniei: Jacuzzi-ul prin bule de aer poate ajuta la relaxarea profundă, facilitând un somn odihnitor și reducând problemele legate de insomnie.

Descopera avantajele principale ale ciubarului din lemn cu jacuzzi.

Dotarile STANDARD ale ciubarului din lemn

Soba inox 25 kw/35 kw(rezista la apa cu sare), cu Cos de Fum 2 m lungime, Inchidere cos de fum si Faras inox pentru jar

– Cercuri de prindere ciubar – din inox

Scurgere ciubar din inox cu dop

Gard la soba, Suport bauturi, Capac, Rama, Scara de acces simpla

Tratament lemn la exterior – Lazur Cerat, Rezistent la intemperii

Garantie 24 luni si Retur Gratuit 15 zile

Hai sã ne cunoastem!