POLITICA DE ANULARE A COMENZILOR

  1. Anulare înainte de expediere:

1.1. Dacă doriți să anulați o comandă înainte ca aceasta să fie expediată, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil. Procesăm comenzile cu rapiditate pentru a vă asigura o experiență de cumpărare cât mai eficientă.

1.2. Anulările pot fi efectuate în termen de 24 de ore de la plasarea comenzii. Dacă produsele au fost deja ambalate sau expediate, anularea poate să nu mai fie posibilă. În acest caz, puteți urma procedura de returnare conform politicii noastre de retur.

  • Anulare după expediere:

2.1. După ce comanda a fost expediată, nu putem garanta anularea imediată. Dacă doriți să anulați comanda după expediere, vă rugăm să primiți produsele și să urmați procedura de retur detaliată în secțiunea „Politica de Retur”.

2.2. Taxele de transport în legătură cu returnarea produselor în cazul anulării după expediere vor fi suportate de către client, cu excepția cazurilor în care anularea este din cauza unei erori din partea noastră.

  • Procedura de anulare:

3.1. Pentru a anula o comandă, vă rugăm să ne contactați prin email la adresa contact@rusticworld.ro sau să sunați la numărul nostru de telefon. Vă rugăm să furnizați numărul comenzii și alte detalii relevante pentru a putea identifica și procesa cererea dumneavoastră în mod eficient.

3.2. Vă rugăm să aveți în vedere că anulările sunt supuse termenilor și condițiilor menționate în Politica noastră de Anulare a Comenzilor și pot varia în funcție de circumstanțele specifice ale comenzii și stadiul de procesare.

  • Excepții:

4.1. Anumite produse sau oferte promoționale pot avea politici de anulare specifice. Aceste detalii vor fi menționate în descrierea produsului sau în timpul procesului de comandă.

4.2. Pentru produse personalizate sau produse realizate la comandă, anulările pot fi limitate sau imposibile după începerea procesului de producție.

Politica noastră de anulare a comenzilor are scopul de a vă asigura că aveți informațiile necesare pentru a lua decizii corecte și de a vă oferi flexibilitate, în măsura în care circumstanțele permit. Vă rugăm să citiți cu atenție această politică și să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri.