POLITICA DE RETUR – 15 ZILE

  1. Dreptul la Retur:

1.1. Ne dorim să vă oferim o experiență de cumpărare complet satisfăcătoare. De aceea, vă oferim dreptul de a returna produsele achiziționate de la noi în termen de 15 zile de la primirea comenzii, fără a fi nevoie să oferiți un motiv anume.

  • Condiții pentru Retur:

2.1. Pentru a putea returna un produs, acesta trebuie să se afle în aceeași stare în care a fost livrat, să fie nedeteriorat, neutilizat și să fie în ambalajul original, împreună cu toate accesoriile și etichetele aferente.

2.2. Vă rugăm să aveți în vedere că produsele personalizate sau produsele care au fost deteriorate din vina dumneavoastră nu sunt eligibile pentru retur.

  • Procesul de Retur:

3.1. Pentru a solicita un retur, vă rugăm să ne contactați prin email la adresa contact@rusticworld.ro sau să sunați la numărul nostru de telefon pentru a ne informa cu privire la intenția dumneavoastră de retur.

3.2. Vom furniza instrucțiuni specifice pentru procesul de retur, inclusiv informații despre adresa de retur și despre modul de ambalare a produselor.

3.3. Taxele de transport pentru retur vor fi suportate de către client, cu excepția situațiilor în care returul este efectuat din cauza unei erori din partea noastră sau din cauza unui produs defect.

  • Verificarea și Rambursarea:

4.1. După ce primim produsele returnate și verificăm starea acestora, vom iniția procesul de rambursare a sumei plătite de dumneavoastră pentru produsul returnat. Rambursarea se va efectua folosind aceeași metodă de plată utilizată în momentul comenzii inițiale.

4.2. Termenul de procesare a rambursării poate varia în funcție de instituția financiară și poate dura până la 10 zile lucrătoare.

  • Excepții:

5.1. Anumite produse sau oferte promoționale pot avea politici de retur specifice, care vor fi clar specificate în timpul procesului de comandă.

5.2. Pentru orice întrebări sau nelămuriri suplimentare despre politica noastră de retur, vă rugăm să ne contactați. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Această politică de retur are scopul de a vă oferi flexibilitate și încredere în achizițiile de la noi. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și să ne contactați pentru orice detalii suplimentare.