GARANȚIE DE 2 ANI PENTRU CIUBĂR ȘI SAUNĂ

Suntem dedicați furnizării produselor de cea mai înaltă calitate și suntem încrezători în durabilitatea și performanța produselor noastre. De aceea, oferim o garanție de 2 ani pentru toate ciuberele și saunele achiziționate de la [MOBILIER GRADINA SRL.

Termeni și Condiții ale Garanției:

  1. Durata Garanției:

1.1. Garanția se aplică pentru o perioadă de 2 ani de la data achiziționării produsului.

  • Coperirea Garanției:

2.1. Garanția acoperă defectele de fabricație, inclusiv probleme cu materialele sau cu asamblarea produsului.

2.2. Pentru a beneficia de garanție, vă rugăm să păstrați factura de achiziție sau confirmarea comenzii, deoarece aceasta va fi necesară pentru a valida cererea de garanție.

  • Excluderi ale Garanției:

3.1. Garanția nu acoperă uzura normală a produsului, deteriorările cauzate de utilizarea necorespunzătoare, modificările aduse produsului fără aprobarea noastră sau alte situații care nu sunt legate de defectele de fabricație.

3.2. Garanția nu acoperă daunele cauzate de accidente, catastrofe naturale, întreținere necorespunzătoare sau instalare greșită.

  • Procedura de Reclamație:

4.1. În cazul în care considerați că produsul achiziționat prezintă un defect acoperit de garanție, vă rugăm să ne contactați în termenul de 2 ani de la achiziție. Vă vom furniza instrucțiuni pentru procesul de reclamație.

4.2. În cazul în care constatăm că produsul prezintă un defect acoperit de garanție, vom efectua reparația sau înlocuirea produsului, la alegerea noastră.

  • Limitarea Răspunderii:

5.1. Garanția oferită este înlocuirea sau repararea produsului defect, conform prezentelor termeni. Nu ne asumăm răspunderea pentru daune indirecte sau pierderi cauzate de utilizarea sau neutilizarea produsului.

Această garanție reprezintă angajamentul nostru de a vă oferi produse de calitate și de a vă asigura că achiziția dvs. este protejată pe o perioadă semnificativă de timp. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii garanției și să ne contactați pentru orice întrebări sau solicitări legate de procesul de garanție.