POLITICA DE LIVRARE A COMENZII

  1. Termene de Livrare:

1.1. Ne străduim să livrăm produsele comandate de dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil, în funcție de locație și disponibilitatea produselor. Termenele de livrare estimate sunt incepand de la 24 de ore pentru produsele aflate in stoc si maxim 5 – 30 de zile pentru produsele care sunt realizate pe comanda.

1.2. Vă rugăm să aveți în vedere că termenele de livrare pot varia în funcție de volumul comenzilor, de locație și de posibilele întârzieri independente de voința noastră, cum ar fi întârzieri cauzate de curieri sau factori climatici.

  • Taxe de Livrare:

2.1. Costurile de livrare sunt calculate în funcție de locație și greutatea produselor comandate. Aceste costuri sunt clar specificate în timpul procesului de comandă, astfel încât să puteți lua o decizie informată înainte de a finaliza comanda.

2.2. Perioadele în care oferim transport gratuit sau reduceri la costurile de livrare vor fi anunțate în mod explicit pe site sau prin alte canale de comunicare.

  • Confirmarea Livrării:

3.1. După ce comanda dumneavoastră a fost preluată și expediată, veți primi o notificare prin email cu detaliile comenzii și cu informații de urmărire (unde este cazul), astfel încât să puteți urmări stadiul livrării.

3.2. La primirea coletului, vă rugăm să verificați integritatea ambalajului și a produselor. Dacă observați orice deteriorare sau discrepanță, vă rugăm să ne contactați imediat pentru a putea lua măsurile necesare.

  • Livrarea la Domiciliu:

4.1. În funcție de politica locală și disponibilitatea serviciului, comanda dumneavoastră poate fi livrată la domiciliu sau puteți opta pentru ridicarea acesteia de la un punct de colectare specificat în timpul procesului de comandă.

4.2. Dacă aveți preferințe speciale privind adresa de livrare sau alte instrucțiuni, vă rugăm să le specificați în timpul plasării comenzii.

4.3 Livrarea se face cu flota proprie RusticWorld si se caluleaza in functie de km. 

  • Întârzieri:

5.1. În cazul în care se preconizează întârzieri semnificative în livrarea comenzii, vă vom informa în mod prompt pentru a vă putea gestiona așteptările. Vom depune toate eforturile pentru a vă asigura o experiență cât mai satisfăcătoare.

Această politică de livrare a fost creată pentru a vă oferi transparență și siguranță în procesul de cumpărare. Vă rugăm să luați în considerare aceste detalii în timpul plasării comenzilor și să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau solicitări speciale.