Contacteaza-ne

Viziteaza atelierul

Hida, Salaj, Strada Mihai Eminescu nr. 47

ORAR

Luni–Vineri: 8am–5pm
Sambata: 9am-2pm

DEPARTAMENT VANZARI

F.A.Q. – Intrebari Frecvente

u

Ce tip de lemn utilizați pentru construcția ciubărilor și a saunelor?

Folosim lemn romanesc de înaltă calitate, atent selectat, cum ar fi pin sau molid, care este uscat timp de o saptamana in cuptoare speciale, tratat și pregătit pentru a rezista la condiții extreme și pentru a oferi durabilitate pe termen lung.

u

Ce funcții suplimentare pot fi adăugate la ciubărul sau sauna mea?

Oferim opțiuni suplimentare, precum sisteme audio, iluminat LED personalizat, termostate digitale și chiar sisteme de aromaterapie, pentru a vă crea o experiență spa personalizată și relaxantă.

u

Care este durata de viață a produselor și ce fel de întreținere regulată necesită CIUBARUL SAU SAUNA?

Cu întreținere adecvată, ciubărurile și saunele noastre pot rezista zeci de ani. Asigurați-vă că respectați instrucțiunile de întreținere, cum ar fi curățarea regulată și tratamentele pentru lemn, pentru a menține produsele în stare optimă.

u

Cum asigurați rezistența siguranța produselor dumneavoastră în condiții de umiditate constantă?

Toate ciuberele și saunele noastre sunt tratate cu soluții speciale impermeabile și au sisteme de ventilație pentru a preveni acumularea de umiditate, asigurând astfel siguranța și longevitatea produselor noastre.

u

Care este procedura de asamblare și montaj a ciubărului sau saunei după livrare?

Livrăm produsele noastre cu instrucțiuni detaliate de asamblare, iar, în plus, oferim asistență telefonică sau suport online pentru clienții noștri, în cazul în care întâmpină dificultăți.

u

Ce garanții oferiți pentru produsele din categoria spa(ciubar si SAUA)?

Oferim o garanție extinsă pentru toate ciubărurile și saunele noastre, de obicei, de 2 ani, în funcție de model și specificațiile produsului. Aceasta acoperă defectele de fabricație și vă oferă pacea sufletească că investiția dvs. este protejată.