Ciubar lemn

Cauti ciubar lemn in care sa te poti relaxa in bai fierbinti, impreuna cu cei dragi? Cu un ciubar din lemn poti spune ca stresul a luat sfarsit! Daca dispui de o gradina sau terasa, ciubarul iti asigura relaxarea deplina intr-o atmosfera de SPA. Dupa o zi lunga si obositoare, indiferent de temperaturile de afara te poti refugia intr-un cadru linistit si intim, admirand natura din ciubarul incalzit cu soba de inox sau in ciubarul cu jacuzzi si sistem de filtrare.

Shop now

Alege un ciubar potrivit pentru tine! 🌟

🌟 Construit din esenta de lemn de Molid Romanesc uscat in cuptoare speciale, ciubarul poate avea diferite dimensiuni si poate fi accesorizat cu jacuzzi, sistem de filtrare pe nisip de tip cascada sau alte accesorii in functie de preferinte.

🌟 Timpul de incalzire a apei din ciubar depinde foarte mult de dimensiunea ciubarului si temperatura initiala a apei, de cat de curatata este soba de inox la interior si esenta de lemn folosit la incalzirea ciubarului(o soba de 24 kw inox submersibila incalzeste un ciubar de 2 m, in aproximativ 2 – 4 ore). Recomandam utilizarea unui lemn de foc uscat.

🌟 Poti opta pentru a umple un ciubar cu apa dulce sau sarata. Indiferent de alegere, terapia prin apa aduce rezultate benefice asupra sanatatii, prin detoxifierea organismului. In anotimpul rece, apa sarata previne inghetarea. Intr-un ciubar cu apa calda te poti bucura de un efect de revitalizare al tuturor grupelor de muschi si de un adevarat ritual care purifica organismul.

🌟 Ciubar hot tub barrel isi merita garantat investitia iar la Rustic Word gasesti ciubarul perfect adaptat nevoilor tale. 

🌟 Garantie 24 luni si retur gratuit 30 zile. 

🌟 Ciubar din lemn pentru baile fierbinti, accesorizate cu jacuzzi si sistem filtrare🌟

9,923 lei13,791 lei
9,973 lei13,841 lei
12,242 lei16,310 lei

🌟 Ciubar din lemn pentru baile fierbinti, accesorizate cu jacuzzi si sistem filtrare🌟

Alege culoarea finisajului de exterior pentru ciubarul tau!

Pentru tratarea unui ciubar la exterior folosim vopsele speciale rezistente la apa si la intemperii. Emailul sau lacul pe baza de apa, are o durabilitate dubla fata de cel pe baza de solvent daca e aplicat conform instructiunilor producatorului. Recomandam reaplicare cu acelasi tip de lac, din 2 in 2 ani.  

O parte din avantajele culorilor folosite la ciubarele din lemn RusticWorld:

🟢 Uscare rapida intre straturile de aplicare (Recomandam minim doua straturi de protectie). Ciubarul o sa reziste mai mult in timp.

🟢 Ciubarul vopsit si tratat cu solventul pe baza de apa, la exterior obtine o pelicula flexibila care asigura o rezistenta sporita si nu polueaza mediul inconjurator.

 

Descopera toate beneficiile care vin la pachet cu ciubarul din lemn RusticWorld

✅ Garantie 24 luni cu posibilitate de extindere.

✅ Daca nu esti multumit de ciubar, ai dreptul sa returnezi produsul fara costuri suplimentare, in termen de 15 zile.

✅ Garantia calitatii! Lucram cu material lemnos sortat, pentru a satisface cele mai exigente asteptari.

✅ Folosim uscatoare speciale pentru dezhidratarea materialul lemnos, folosit la productia unui ciubar si prelucram toata masa lemnoasa cu utilaje de ultima generatie. 

Cum se procedeza cand vrei sa comanzi un ciubar?

Alegerea modelului de ciubar

 

▶️ Cand vine vorba de alegerea tipului de ciubar, din experienta noastra sotia are intotdeauna ultimul cuvant 😇. Contacteaza-ne telefonic 0744486192 iar colegii nostrii din departamentul de vanzari, va ajuta cu informatii suplimentare legate de ciubar.

Pregatire ciubar

 

▶️ Din momentul confirmarii comenzii, daca ciubarul nu se afla in stoc, ne apucam sa il producem in functie de specificatiile dorite. Dupa finalizarea produsului, echipa testeaza functionalitatea ciubarului si verifica toate componentele, pentru a livra un produs fara probleme. 

Livrare ciubar

 

▶️ Livrarea ciubarului se face prin flota de livrari RusticWorld sau de parteneri verificati. Costul transportului se calculeaza in functie de numarul de km, uneori reusim sa comasam mai multe comenzi pe o ruta, obtinand un cost mai redus de livrare. Contacteaza-ne!

Completeaza formularul de mai jos si te contactam noi! 

    Despre compania MOBILIER GRADINA SRL

     Suntem o companie specializata in executarea si comercializarea mobilierului de gradina din lemn masiv. Avem produsele proprii dar lucram si pe comanda, dupa proiectul si cerintele clientului.

         Acordam o atentie deosebita confectionarii produselor noastre astfel incat folosim materie prima de cea mai buna calitate iar piesele de mobilier din lemn masiv sunt tratate cu bait pentru o protectie sporita (la uv, intemperii si mucegaiuri) si pentru o finisare de exceptie.