Accesorii SPA pentru ciubar si sauna

Cu totii iubim accesoriile, mai ales cand ne fac lucrurile mai cool si mai ultile. Rustic World va prezinta diverse accesorii pentru ciubar calitative care va fac o ambianta mai placuta in ciubar. Modelele atragatoare de ciubare si accesorii spa pentru ciubar din lemn produse de noi iti infrumuseteaza spatiul din aer liber iar farmecul lor rustic se imbina frumos in mediul natural al unei gradini.

Preda-te bunastarii in timp ce imbratisezi traditia scandinava cu o sauna uimitoare pentru tine si cei dragi. Participa la ritualul imbietor al caldurii si relaxarii chiar din confortul casei tale cu accesorii spa pentru sauna durabile, adaptabile la temperaturi ridicate și extrem de rezistente, ideal concepute pentru utilizarea în trafic intens.

magazin online

🌟Alege accesoriul potrivit pentru ciubarul RusticWorld! 

Poti imbina utilul cu placutul beneficiind de un confort sporit cu un kit aeromasaj jacuzzi ciubar, accesoriu pe care il poti atribui ciubarului facand-l mult mai atractiv si satisfacator sau iti poti upgrada cazarea cu un strop de lux, incantadu-ti oaspetii cu o carcateristica remarcabila, adaugand valoare uriasa proprietatii.

In ciubarul din lemn Rustic World nu faci doar o baie ci descoperi un sanctuar de retragere care elimina stresul si tensiunea vietii de zi cu zi, lasandu-te mai fericit si recreat, indeosebi daca optezi pentru un capac rotund din lemn pentru ciubar care ajuta la mentinerea temperaturii apei. 

O utiltate sporita o asigura scara simpla pentru ciubar sau scara cu balustrada pentru ciubar extrem de rezistenta pentru sprijin la urcarea sau coborarea din ciubar. Eficienta foarte mare in reutilizarea apei o asigura sistemul de filtrare piscine sau ciubar ce purifica apa atunci cand nu avem la dispozitie o sursa de apa curenta. Ideal pentru a mentine aspectul rustic, o cutie pentru sistemul de filtrare, mascheaza si protejeaza acesta, fiind confectionata din lemn sau o masca din lemn cu trepte ce ofera un plus de utilitate ciubarului.

Accesorii ciubar din lemn

Capac rotund din lemn pentru ciubar

Accesorii ciubar din lemn

Scurgere inox ciubar

Accesorii ciubar din lemn

Rama ciubar

Accesorii ciubar din lemn

Bancute ciubar

Accesorii ciubar din lemn

Gard protectie pentru soba

Accesorii ciubar din lemn

Masca lemn cu trepte

Accesorii ciubar din lemn

Scara simpla ciubar

🌟Accesorii pentru sauna care nu trebuie sa lipseasca 

 Folosite de mii de ani pentru a reduce stresul si a imbunatati sanatatea, sauna era considerata mai mult decat un paradis de relaxare. Beneficiile pentru sanatate ale utilizarii regulate au fost dovedite stiintific, crescand popularitatea saunelor in ultimii ani. Pentru toate acestea, incalzitorul electric Harvia cu comanda integrata faciliteaza utilizarea pentru saune uscate. De la detoxifiere pana la pierderea in greutate, imbunatatirea circulatiei si ameliorarea stresului, cultura saunelor s-a raspandit din Finlanda in intreaga lume, pe masura ce tot mai multi oameni investesc in sanatatea lor fizica si psihică acasa iar usita de ventilatie pentru sauna asigura o ambinata placuta in interiorul saunei. 

Chiar daca esti modelul unei sanatatii perfecte, saunele sunt o modalitate uimitoare de a te relaxa, de a intineri si de a calma muschii, astfel ca un kit accesorii pentru sauna satisface ambinata wellness din sauna. 

 Dupa o saptamana stresanta la serviciu, trupul si sufletul tanjesc dupa relaxare. O sauna in aer liber in propria gradina este refugiul ideal pentru a restabili armonia dintre trup si suflet. Un accesoriu important este Soba Harvia pe lemne ce creste  semificativ confortul unei saune, investitie pe care nu vei regreta ca ai facut-o. Estetica rustica si atingerile naturale clare ale saunei au o forma durabila de design precum si usa pentru sauna de exterior care o sustine la fel de atragatoare in curtea ta precum si intr-un peisaj indepartat.

Create pentru a spori starea de bine, piatra pentru soba sauna asigura incalzirea optima si eficienta in sauna ta iar un termo-highmetru din lemn pentru sauna iti indica climatul excelent din sauna. Designul pentru sauna Rustic World oferă o gama larga de optiuni de amenajare si accesorii. Prin urmare, structura si schema de culori pot fi adaptate conditiilor locale și gusturilor personale pentru o adevărată bijuterie din propria ta gradina.

Descopera toate beneficiile care vin la pachet cu sauna de exterior si ciubarul

✅ Garantie 24 luni cu posibilitate de extindere.

✅ Daca nu esti multumit de sauna, ai dreptul sa returnezi produsul fara costuri suplimentare, in termen de 15 zile.

✅ Garantia calitatii! Lucram cu material lemnos sortat, pentru a satisface cele mai exigente asteptari.

✅ Folosim uscatoare speciale pentru dezhidratarea materialul lemnos, folosit la productia unei saune si prelucram toata masa lemnoasa pe utilaje de ultima generatie.

✅ Totodata, te poti bucura in fiecare antotimp de acasta investitie, cufundat in atmosfera relaxanta a fumului de lemn si a apei calde, in timp ce creati amitiri care vor dura toata viata 

Completeaza formularul de mai jos si te contactam noi! 

    Despre compania MOBILIER GRADINA SRL

     Suntem o companie specializata in executarea si comercializarea mobilierului de gradina din lemn masiv. Avem produsele proprii dar lucram si pe comanda, dupa proiectul si cerintele clientului.

         Acordam o atentie deosebita confectionarii produselor noastre astfel incat folosim materie prima de cea mai buna calitate iar piesele de mobilier din lemn masiv sunt tratate cu bait pentru o protectie sporita ( la uv, intemperii si mucegaiuri ) si pentru o finisare de exceptie.